MAALÄMPÖRATKAISUT​ – ​Ilmaista lämpöä maaperästä​

Hirvittääkö talvikuukausien lämmityslasku?
Hikoiletko kesäöisin kuumuudessa?

Omakotitalon siirtäminen maalämpöön mahdollistaa mukavan asumislämpötilan kodissasi ympäri vuoden ja säästää kiinteistön lämmityskuluissa jopa 80%.

Mikäli omakotitalossasi on vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä, joka lämpiää joko sähköllä tai öljyllä, se on helppo vaihtaa maalämpöön. Vanhan öljykattilan tai sähkökattilan vaihtaminen nykyaikaiseen ja taloudelliseen maalämpöpumppuun kestää yleensä vain muutaman päivän. Hyvällä yhteispelillä ja suunnittelulla käyttökatkot mm. lämpimän käyttöveden jakelussa voidaan minimoida, ja talon asukkaiden elämä voi jatkua normaalisti. Maalämpöpumppu voidaan sijoittaa tyylikkään ulkonäkönsä puolesta vaikka asuintiloihin, jolloin entinen kattilahuone on mahdollista remontoida vaikkapa kodinhoitohuoneeksi tai askartelutilaksi. Lisäksi kiinteistösi arvo nousee ja energialuokitus paranee.

Mikäli kotisi lämpiää suoralla sähköllä (patterit tai lattialämmitys), autamme sinua löytämään taloudellisimman ja kannattavimman lämmitysratkaisun. Käytössäsi on myös edullinen rahoitustarjouksemme. Olemme erikoistuneet ratkaisemaan asiakkaan lämmitysjärjestelmiä kokonaisvaltaisesti!

Seuraa maalämpöasennuskohteidemme asennuksia ja kuulumisia Facebookissa

Yhteistyökumppanimme PT-Energiaporauksen touhuja voit seurata myös Facebookissa.